Abazhuret që lulëzojnë!

A keni ëndërruar ndonjëherë të varni ndonjë abazhur unik në dhomën u juaj të fjetjes? Tani keni rastin! Studio Drift nga Amsterdami ka dizejnuar një abazhur fantastik i  cili posa të ndizet lulëzon. Nëse nuk besoni shiqoni videoklipin në vijim.

Edhe serbët vjedhin këngët tona!

Portalet serbe bëjnë të ditur se këngëtari serb Mile Kitiq ka vjedhur  këngën”Boll” të cilën tash sa kohë e interpreton këngëtari i ynë i mirënjohur  Nexhat Osmanit. Për më tepër mund të krahasoni vet të dy videoklipet dhe të vëreni ngjashmëri të 100%-të. Madje serbi ka shkue edhe një hap më larg, ai jo që…