Në Londër u hap “The Canvas” e ashtuquajtura “Happy Café” – e para e këtij lloji në kryeqytet

“The Canvas” , një kafene dhe vend i krijimtarisë në Shoreditch , është bashkuar me lëvizjen “Action for Happiness” si nikoqire e eventeve dhe seminareve që synojnë ngritjen e besimit , vetërespektit dhe mirëqenies në kryeqytet. Projekti ka qëllim të thjeshtë : të i bëjë njerëzit të ndjehen më mirë Dhe duke pas parasysh se…