Yjet e futbollit blejnë hotelin dhe e ofrojnë atë për të pastrehët gjatë dimrit.

Zakonisht kur të  pastrehët zënë një ndërtesë bosh dikush  i thëret policët. Mirëpo këtë here pronarët e ndërtesës ishin yjet e futbollit të Manchester United – Gary Neville dhe Ryan Giggs, të cilët i mirëpritën ata për të qëndruar. Dyshja, e cila planifikon për ta kthyer ndërtesën që kap  vlerën prej  1.5 milion funta  në një hotel i dhanë leje…

Vajza dërgon mesazh babait të saj në gjithësi!

Prodhuesi i njohur i veturave “Hyundai” i ndihmoi një vajze që të dërgoj një mesazh vizuel babait të saj i cili në cilësinë e astronautit ndodhet në gjithësi.  “Hyundai” i dha në disponim 11 vetura të veta dhe kompjutorët të cilët knvertuan dorëshkrimin e vajzës në kordinata GPS. Sipas ABC News 11 vetura të cilat drejtoheshin…

Derri i turret politikanit ekstremist!

Ec e mos i thuaj lajm i mirë! Gjatë vizitës të cilën Matteo Salvini përndryshe  sekretar i partisë  ekstreme italiane Lega Nord i bëri një kampi rom në periferinë jugore të qytetit Milano ndodhi një ngarje sa humoristiske aq e pazakontë. Salvini gjatë vizitës vuri re një derr të madh i cili ishte duke u ushqye.…

Anglezi gatuan pite me purri!

Edhe anglezët dijnë të gatuajnë pite me purri. Këtë e dëshmon edhe albanologu i njohur, përkthyesi i veprave shqiptare dhe njëherit miku i shqiptarëve John Hodgson i cili sot në faqen e tij të facebookut bëri një postim ku në mes tjerash shkroi: “Kuzhina sipas tradites gojore. Bëra këtë pite me purri pa recete por si…

Si të largoni energjinë negative?

Modernizimi i shoqërisë ndikon padyshim në rritjen enorme të stresit. Shumica e problemeve shëndetësore shkaktohet nga stresi. Prandaj është më se e dobishme që ky shkaktar të zvoglohet apo mundësisht të eliminohet. Me eliminim të stresit eliminoni edhe energjinë negative të grumbulluar në organizëm. Ushtrimet fizike janë njëra nga metodat për zvoglimin e stresit mirëpo…

Zbulohet naftë në Kosovë!

Një lajm shumë i gëzueshëm vjen sot nga Kosova, përkatësisht Drenasi. Kompania e njoftur botërore për përpunimin e naftës Shell përmes një konference për shtyp njofton se në regjionin  e Drenasit janë gjetur rezerva  të mëdha të naftës. E njejta kompani vlerëson se këto rezerva mjaftojnë për përmbushjen e nevojave boterore për 150 vitet e…

Ky truk me letra paraqet magji të nivelit të lartë!

Grupit  “Virtuoso” nuk mund të i mohohet niveli i lartë i ekzekutimit të truqeve të tyre me letra.Per të mundësuar studimin e lëvizjeve të tyre të shpejta nevojitet një kamerë e tipit “slow-motion”.Megjithatë edhe pasja e një paisje të tillë nuk është garancë për kuptimin e këtyre lëvizjeve të avansuara. Për më tepër shiqoni viedoklipin…