Vajton Sërbia!

Gazeta serbe Kurir informon sot lexuesit e saj për pranimin e Kosovës në Federatën ndërkombëtare të futbollit. Gazeta në fjalë derdhi lot dhe konstaton se “vijnë ditë të zeza për basketbollin”.

Prej sot Kosova anëtare e 215-të në FIBA! Urime Kosovë!

Lajm super i mirë vie nga Federata  Ndërkombëtare e Basketbollit FIBA  e cila njoftoi të premtën se Kosova që nga sot është pranuar në mesin e 214 kombëtarëve tjera të basketbollit. Vendimi – i cili është marrë sot gjatë takimit të Komitetit Ekzekutiv të FIBA-së vjen pas vendimittë  Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (IOC) i cili në dhjetor 2014 dha…