Yjet e futbollit blejnë hotelin dhe e ofrojnë atë për të pastrehët gjatë dimrit.

Zakonisht kur të  pastrehët zënë një ndërtesë bosh dikush  i thëret policët. Mirëpo këtë here pronarët e ndërtesës ishin yjet e futbollit të Manchester United – Gary Neville dhe Ryan Giggs, të cilët i mirëpritën ata për të qëndruar. Dyshja, e cila planifikon për ta kthyer ndërtesën që kap  vlerën prej  1.5 milion funta  në një hotel i dhanë leje…