Zbulohet naftë në Kosovë!

Një lajm shumë i gëzueshëm vjen sot nga Kosova, përkatësisht Drenasi. Kompania e njoftur botërore për përpunimin e naftës Shell përmes një konference për shtyp njofton se në regjionin  e Drenasit janë gjetur rezerva  të mëdha të naftës. E njejta kompani vlerëson se këto rezerva mjaftojnë për përmbushjen e nevojave boterore për 150 vitet e…

Vajton Sërbia!

Gazeta serbe Kurir informon sot lexuesit e saj për pranimin e Kosovës në Federatën ndërkombëtare të futbollit. Gazeta në fjalë derdhi lot dhe konstaton se “vijnë ditë të zeza për basketbollin”.