Anglezi gatuan pite me purri!

Edhe anglezët dijnë të gatuajnë pite me purri. Këtë e dëshmon edhe albanologu i njohur, përkthyesi i veprave shqiptare dhe njëherit miku i shqiptarëve John Hodgson i cili sot në faqen e tij të facebookut bëri një postim ku në mes tjerash shkroi: “Kuzhina sipas tradites gojore. Bëra këtë pite me purri pa recete por si…