Edhe nje hap përpara drejt ujit të pijshëm!

Një shpikje e re mund të kthen ujin e detit të kripur në ujë të gatshëm për pije dhe ujitje dhe me këtë të zgjidh problemin për vendet qe vuajnë nga mungesa e rëndë e ujit. Filtri i ri i shpikur nga shkencëtarët egjiptianë premton shëndrimin e ujit të njelmtë të detit  në ujë të pijshëm duke përdorur…