Thellohu në mendimet e tua!

“Kush jam unë?” – pyeti djaloshi plakun. “Ti je ai që ti mendon.” – u pergjigj plaku. – “Do ta spjegoj këtë me një tregim.” Dhe plaku fillon tregimin… “Një ditë përskaj mureve të qytetit, nën dritën e hënës vërehej silueta e dy personave të përqafuar.” “Janë mami e babi.” – mendon fëmiu i padjallëzuar.…