Politikanë – gëzuar dita ndërkombëtare e qenefit

Sot është dita ndërkombëtare e toaletit. Të gjithë politikbërësve në Shqipëri e Kosovë, pozitë e opozitë i urojmë 19 nëntorin ditën ndërkombëtare të “qenefit”. Shpresojmë ne ngritjen e  vetëdijës së tyre e të “dhj…in në qenef e jo në politikë.

Derri i turret politikanit ekstremist!

Ec e mos i thuaj lajm i mirë! Gjatë vizitës të cilën Matteo Salvini përndryshe  sekretar i partisë  ekstreme italiane Lega Nord i bëri një kampi rom në periferinë jugore të qytetit Milano ndodhi një ngarje sa humoristiske aq e pazakontë. Salvini gjatë vizitës vuri re një derr të madh i cili ishte duke u ushqye.…

Prej sot Kosova anëtare e 215-të në FIBA! Urime Kosovë!

Lajm super i mirë vie nga Federata  Ndërkombëtare e Basketbollit FIBA  e cila njoftoi të premtën se Kosova që nga sot është pranuar në mesin e 214 kombëtarëve tjera të basketbollit. Vendimi – i cili është marrë sot gjatë takimit të Komitetit Ekzekutiv të FIBA-së vjen pas vendimittë  Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (IOC) i cili në dhjetor 2014 dha…

Gjobitet “fjolla” !

Ky lajm definitivsht meriton të quhet lajm i mirë. Për herë të parë në historinë e shtetit të Kosovës një ministër në detyrë gjobitet për shkak të shkeljes së ligjit. Është fjala për ministreshën pa portfol në Qeverinë e Kosovës z. Edita Tahiri. Siç raporton portali Infokus shkak për shqiptimin e gjobës në lartësi prej…

Reagon Fisnik Ismaili

Se sa e rëndësishme është të bëjmë filtrimin e të gjitha atyre lajmeve të këqija me të cilat bombardohemi çdo ditë tregon edhe mënyra se si mediat dhe portalet  tona trajtuan ngjarjen e sotme tragjike në Prizren. Fotografitë me viktimat e vrara dhe pellgjet me gjak përskaj tyre nuk i bëjnë nder këtyre mediave. E gjithë kjo…